DONALD Tramp je pobedio, kakvi god rezultati izbora da budu. Nasleđe njegovog predsedničko mandata ostaje netaknuto, jer je obnovio entuzijazam za nacionalizam širom sveta, ali njegov stvarni uticaj je ostao u senci smešnih optužbi za rasizam. Dok sudbina američkih predsedničkih izbora zavisi od tužbi podnetih za izborne prevare, predsednik SAD Donald Tramp je već pobedio, ko god da se useli u Belu kuću, piše u autorskom tekstu za RT američka novinarka i analitičarka Samanta Čeng.

Komentari (4)

buki

18.11.2020. 23:12

Fenomenalna analiza situacije u SAD. Bravo za novinarku, a i mi bi kao "Amerika u malom" mogli da izvučemo neke pouke iz ovog njenog teksta. Na primer, da li će Srbi ako postanu manjina u Srbiji dobiti bar pola prava i privilegija, koje sada imaju naše manjinske zajednice?

Jusuf

19.11.2020. 05:20

Čitao sam do kraja i onda shvatio da je prenio Sputnik?! Rusija ima jako dosta nagomilanih društvenih problema koji se pokrivaju sa gornje strane plaštom: autokratskog poimanjem jedinstva nacije. A kao i mi (i kao svi Slaveni) nismo u stanju da problem rješavamo malo-pomalo nego čekamo eskalaciju, revoluciju i opšti rusvaj. Imamo mi dosta svojih problema da nam američki nikad ne padnu napamet.

naranca

20.11.2020. 16:49

@Jusuf - Citao sam do kraja i onda shvatio da se zoves Jusuf. Sta ti (vi) imate sa Slovenima???Vi ste Muslimani a Hrvati su Ostrogoti.Imate vi dovoljno svojih problema da bi se bavili Rusima