BAJDENOVI EKSTREMISTI NAPALI TRAMPOVE PRISTALICE: Izbio haos u Vašingtonu! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 11. 2020. u 20:37

U VAŠINGTONU je došlo do sukoba između Trampovih i Bajdenovih pristalica tokom održavanja "Milion MAGA Marša“.

БАЈДЕНОВИ ЕКСТРЕМИСТИ НАПАЛИ ТРАМПОВЕ ПРИСТАЛИЦЕ: Избио хаос у Вашингтону! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP Photo

Predsednik Tramp se pojavio dok su se njegove pristalice okupljale u Vašingtonu na skupu ponovnog brojanja glasova, gde su pro i anti-Trampove frakcije razmenile i fizičke okršaje i napade na ulicama Vašingtona.

Prepirka je izbila na ivici gomile hiljada Trampovih pristalica koji su pohrlili u srce prestonice države da pojačaju predsednikove napore za prebrojavanje glasova i podrže njegovo odbijanje da popusti.

Crno odeveni članovi grupe "Odbij fašizam" ušli su u svađu sa Trampovim pristalicama dok su govori trajali. Razmenjeni su udarci - dok je jedan Trampov pristalica zamahivao megafonom, neki su učesnici skupa udarali Trampove pristalice i gurali ih ka policijskim službenicima koji su pokušavali da zadrže red.

Predsednička kolona se kretala pored pristalica koji su nosili transparente na kojima je pisalo "Ne kradi", a onda su uzvikivali "Još četiri godine!" kako su vozila kružila.

Služba nacionalnog parka izdala je dozvolu u petak grupi do 10.000 ljudi da održe skup pod parolom "Milion MAGA Marš" i "Zaustavite gvožđe".

Na trgu može da stane oko 13.000 ljudi, ali je više od 300.000 Trampovih pristalica stiglo noseći transparente "Stop krađi".

(Njujork post)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere