TRAMP VEĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO! Oglasio se biro za nezaposlene iz ove zemlje - pomozite nam da postanemo "ponovo veliki"

V. N.

08. 11. 2020. u 15:15

AMERIČKI predsednik Donald Tramp i dalje insistira na tome da nije izgubio izbore, dok se prebrojavanje nastavlja u nekoliko država, a njegovi pravni timovi pripremaju tužbe.

ТРАМП ВЕЋ ДОБИО ПОНУДУ ЗА ПОСАО! Огласио се биро за незапослене из ове земље - помозите нам да постанемо поново велики

Foto: Depositphotos

Džeruzalem post je izvestio da je Trampu ponuđen posao u opštini Jerusalim, u slučaju da ne pobedi na izborima. Ta ponuda je objavljena na fejsbuku, ali je ekspresno izbrisana. Ipak, izraelski mediji su uspeli da sačuvaju fotografije te ponude, u kojoj se sugeriše da bi Tramp mogao da pomogne da Jerusalim postane “ponovo veliki”, što je aluzija na njegov izborni slogan.

Pažnja Donalde Tramp – ne morate da brinete! Naš biro za nezaposlene svakodnevno daje vrendne ponude, i učiniće Jerusalim “ponovo velikim” (u stvari, uvek je i bio) – objavljeno je u poruci.

Prema portparolu opštine Jerusalim, kojeg je kontaktirao JP, objava na Fejsbuku je „nehotice postavljena“ i stoga uklonjena nakon otkrivanja greške.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba