RUSI UPOZORILI SVET NA NOVI PAKLENI PLAN TERORISTA: Koristiće dronove, a evo šta će uraditi posle toga

Novosti online

03. 11. 2020. u 19:57

RUSKI centar za pomirenje zaraćenih strana u Siriji saznao je za planove militanata da optuže sirijske vladine snage i ruske vazdušno-kosmičke snage za izvođenje napada na naselja u idlibskoj zoni deeskalacije, izjavio je na brifingu zamenik načelnika ruskog Centra kontraadmiral Aleksandar Grinkevič.

РУСИ УПОЗОРИЛИ СВЕТ НА НОВИ ПАКЛЕНИ ПЛАН ТЕРОРИСТА: Користиће дронове, а ево шта ће урадити после тога

Depositphotos

- U ruski Centar za pomirenje zaraćenih strana stigle su nove informacije o planovima terorističkih grupa za optuživanje sirijskih vladinih snaga i ruskih vazdušno-kosmičkih snaga za izvođenje artiljerijskih i vazdušnih napada na naselja koja su pod kontrolom ilegalnih oružanih formacija na teritoriji u idlibskoj zoni deeskalacije - rekao je on.

Grinkevič je istakao da militanti žele da izvrše napad dronovima na civilne objekte u području naselja Nahlaja u Siriji i objave video-snimak koji optužuje Damask i Moskvu.

- Militanti nameravaju da objave video-snimak posledica insceniranog napada na svojim propagandnim resursima na internetu sa optužbama protiv sirijskih vladinih snaga i ruskih vazduhoplovnih snaga.

(Vostok.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna