BIZARAN KVIZ NJUJORK TAJMSA: Šta imate u frižideru govori o tome da li ste Trampov ili Bajdenov glasač (FOTO)

Novosti online

28. 10. 2020. u 20:39 >> 20:39

BIZARNI kviz koji je organizovao Njujork Tajms pomogao je samo da se produbi ionako velika podela među građanima SAD.

БИЗАРАН КВИЗ ЊУЈОРК ТАЈМСА: Шта имате у фрижидеру говори о томе да ли сте Трампов или Бајденов гласач (ФОТО)

FOTO: EPA

Novine su tražile od čitaoca da fotografije iz frižidera usklade sa pristalicama predsednika Donalda Trampa i demokratskog protivkandidata Džozefa Bajdena.

Na osnovu stotina fotografija iz kviza nameće se zaključak (pun predrasuda):

Trampove pristalice imaju frižidere pune piva, gaziranih sokova, pržane piletine, bokale slatkog čaja, margarina...

S druge strane Bajdena podržavaju ljudi koji imaju Brita filtere za vodu, kiflice i skupo organsko mleko (kravlje ili od soje).

Da nije baš sve tako jednostavno potrudili su se i “Bajdenovi” frižideri prepuni majoneza i mleka, odnosno “Trampovi” u kome dominiraju Čobani jogurt, sir rikota i voćni sokovi. “Bajdenov” frižider je uglavnom bio prazan, osim pregršt konzervi i velikog kečapa, “Trampov” pun.

Njujork Tajms je, ipak, insistarao na “inkriminišućim” detaljima – Trampovi frižideri su puni nezdrave hrane, a Bajdenovi puni skupe zdrave hrane, uprkos činjenici da su ostaci hrane u njima često govorili suprotno.

Usledio je i niz kritika, od onoh sakastičnih do oštrih – ko je dao pravo Tajmsu da deli Amerikance po frižiderima...

Rezultati su poražavajući – oko 12 odsto ispitanika je priznalo da „nije imalo pristup hrani koja im je bila potrebna u prethodne dve nedelje“ i priznalo da su „prazni ili gotovo prazni frižideri bili približno ravnomerno podeljeni između pristalica Trampa i Bajdena“!

Pitanje kom marketinškom magu je uopšte pala na pamet ideja da će (dodatnom) podelom Amerikanaca, sada po sadržaju frižidera dodati još neki poen Bajdenu biće verovatno poznata posle izbora zakazanih za 3. novembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...