SEKSI VIDEO NA IZBORIMA: Kompromitujući filmovi Hantera Bajdena i nezgodne poze Rudija Đulijanija predizborna "poslastica" u SAD

D. VUJIČIĆ

25. 10. 2020. u 23:25

OSTALO je manje od sedam dana do predsedničkih izbora u SAD i predizborna kampanja ulazi u sam finiš. Mada nije izvesno da su ovo poslednji štihovi zaraćenih strana u kompromitaciji predsedničkih kandidata, Amerika ne pamti predizborne "klipove" u kojima sin jednog kandidata puši krek i vodi ljubav sa prostitutkama, dok glavni advokat drugog kandidata na "sumnjiv način" namešta košulju u hotelskoj sobi ispred lepotice koja mu se nudi.

СЕКСИ ВИДЕО НА ИЗБОРИМА: Компромитујући филмови Хантера Бајдена и незгодне позе Рудија Ђулијанија предизборна посластица у САД

Kadar iz Hanterovog filma

Počelo je pre desetak dana otkrivanjem sadržaja hard diskova sa zaboravljenog kompjutera Hantera Bajdena koji su u "pisanoj formi" predstavljeni u "Njujork postu". Ovim ekskluzivama je po sopstvenom priznanju "kumovao" baš Rudi Đulijani.

"Prodemsi" su žestoko uzvratili u petak kada je zvanično "pušten" u striming novi film komičara Saše Barona Koena u kome je baš njujorški advokat slikan u kompromitujućoj pozi u hotelskoj sobi.

I dok su se na "Tviteru" i uopšte na mrežama naslađivali naivnosti advokata Donalda Trampa, kineski milioner disident i prorepublikanac Guo Venguij na svojoj digitalnoj platformi pustio je dva kratka seksi filma gde glavni junak "izuzetno liči" na Bajdena mlađeg i uživa u narkoticima i prostitukama.

U filmu koji se pojavio u SAD u subotu uveče na mreži "Redit" se može videti goli čovek "koji je isti Hanter Bajden" sa ženom zamagljenog lica, što onemogućava da se utvrdi da li je maloletna kako se čini. Tokom uvodnih minuta, može se čuti "isti" Hunter kako daje kompliment ženi zbog njene tehnike: "To je tako profesionalno"... "To čak ni tamo ne možete pronaći", smeje se dok gestikulira prema nečemu van kamere. Nekoliko minuta kasnije može se videti isti sa krekom.

Reakcija na "Tviteru" bila je brza. Korisnici koji su pokušali da dele snimak bili su brzo blokirani. Kada su u pitanju Bajdenovi, "mreže" ne dozvoljavaju deljenje kompromitujućeg materijala, jer "nemaju proveru ispravnosti" iz "nepristrasnih izvora".

RUDI I MARIJA U BORATOVOM FILMU

RUDI Điulijani je jedan od glavnih "junaka" u najnovijem filmu o Boratu u SAD. U filmu Koen dovodi iz Kazahstana ćerku (glumi Marija Bakalova), da je pokloni najmoćnijem američkom političaru (zarad boljih odnosa dveju zemalja). Posle intervjua sa predsednikovim advokatom, Đulijani i Marija završavaju u hotelskoj sobi na piću. Kamere su zabeležile kako Đulijani skida košulju i poseže u pantalone dok Borat uleće u sobu i viče: "Ona ima 15 godina. Prestar je za tebe."

Neposredno nakon incidenta, Đulijani je pozvao policiju da prijavi incident, tvrdeći da je bio žrtva prevare. Naravno, Đulijani je izgledao jezivo, ali tehnički nije prekršen nijedan zakon jer Bakalova ima 24 godine i inicirala je susret. Prekinuti su i pre nego što je Đulijani dobio priliku da učini bilo šta protivzakonito.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024