KAMERE SNIMILE UŽASNU NESREĆU: Kolima se zabio u baštu restorana, poginula jedna žena (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2020. u 00:05

JEDNA žena je preminula, a sedam osoba je teško povređeno kada je vozač terenca u nedelju uleteo vozilom u baštu restorana u San Hozeu.

КАМЕРЕ СНИМИЛЕ УЖАСНУ НЕСРЕЋУ: Колима се забио у башту ресторана, погинула једна жена (ВИДЕО)

Foto: Facebook

U bašti kafića u tržnom centru sedelo je više desetina osoba kada je vozač, koji je pokušavao da se parkira, nagazio gas i uleteo u baštu rušeći sve pred sobom. Terencem je oborio tende i srušio najmanje 20 stolova. Iako je Hitna pomoć brzo stigla na lice mesta i prevezla povređene u bolnicu, za nesrećnu ženu nije bilo spasa. Preminula je u ponedeljak u bolnici.

Kako su saopštili iz policije, "tojotom" je upravljao muškarac (69) koji je i sam morao da bude medicinski zbrinut. On je u nesreći zadobio lakše telesne povrede.

Sigurnosne kamere snimile su trenutak u kom je vozač preleteo preko ivičnjaka parkinga, prošao preko četiri trake, još jednog trotoara i zabio se u baštu kafića.

Nadležni su saopštili da do ove tragedije možda ne bi došlo da je restoran uredno podneo zahtev za dozvolu za držanje bašte. Naime, da je restoran posedovao neophodne dozvole, bašta bi bila ograđena stubićima i sigurnosnim žardinjerama, koje bi sprečile prodor terenca među goste.

Još nije poznato zašto je vozač nagazio gas i zašto nije zakočio kada je video da preleće ulicu i da će uleteti u baštu. S druge strane, nije poznato da li će krivično odgovarati za nanošenje teških telesnih povreda, odnosno smrt jedne osobe, s obzirom na to da restoran nije imao neophodne dozvole za držanje bašte.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici