KRALjEVSKO ratno vazduhoplovstvo Velike Britanije je zajedno sa italijanskom kompanijom „Leonardo“ testiralo autonomni roj bespilotnih letelica „Brajt klaud“, namenjenih da obmanjuju radare integrisanog sistema protivvazdušne odbrane protivnika, piše „Drajv“.

Komentari (5)

Milan M

12.10.2020. 16:03

(ICMP Flood Attack) isto kao bombardovanje servera beskorisnim podacim koje on uporno obrađuje i memoriše . U jednom trenutku ili nem više memorije ii ne može da obradi prispele podatke pa prekine dalji rad

Srbijo Zuta kuco

12.10.2020. 16:08

Da li su oni normalni? Unistili bi rusku protivvazdusnu odbranu sto bi Ruse primoralo da upotrebe avangard za koji niko nema lek? Time bi samo osigurali samounistenje. Krivim Putina sto ne promeni vojnu doktrinu Rusije. Sankcije ciji je cilj da se ugroze zivoti gradjana Rusije bi morao da tretira kao akt agresije i predvidi nesrazmeran odgovor.

molele

13.10.2020. 19:05

Zašto zamajavju narod u svetu, zaštitna kupola neće da dejstvuje po dronovima, ti su mali sistemi sa hiljadam projektila, Osnovni problem je registrovanje polaznih tačaka dejstva da li će biti ista konfiguracija terena pod dejstvom projektila ZZ ZV-Hip-son i običnih???!