TRAMPOV LEKAR IZAZVAO HAOS U AMERICI: Sumnjivih 72 sata - američki predsednik lagao ili mu nisu rekli da ima koronu?

Tanjug

03. 10. 2020. u 19:39

DOKTORI predsednika Donalda Trampa rekli su da je prošlo 72 sata otkako mu je dijagnostikovan Kovid odnosno da se to desilo u sredu, što ne odgovara onome što se zna ili što je objavljeno, piše Gardijan.

ТРАМПОВ ЛЕКАР ИЗАЗВАО ХАОС У АМЕРИЦИ: Сумњивих 72 сата - амерички председник лагао или му нису рекли да има корону?

Foto: EPA

- Samo 72 sata od dijagnoze sada, prva nedelja Kovida, naročito sedam do 10, najkritičnija je u određivanju verovatnog toka bolesti - rekao je Trampov doktor Šon Konli na konferenciji za novinare.

BBC podseća da je Tramp potvrdio da je pozitivan na korona virus rano u petak, pre oko 36 sati.

I Gardijan podseća da je saopšteno da je Tramp zaražen korona virusom u noći između četvrtka i petka. To znači da je Tramp navodno otišao u Minesotu i Nju Džersi znajući da ima Kovid 19.

Dakle, ili je doktor Šon Konli pogrešio sa dijagnozom, ili Trampu nije rečeno da ima Kovid 19 ili nije govorio istinu, ocenjuje britanski list.

Međutim, Konli je rekao da je Tramp testiran u četvrtak, a ne u sredu.

- Četvrtak posle podne, posle vesti o bliskom kontaktu, je kada je ponovo testiran i s obzirom na kliničke indikacije, i tada smo kasno te noći dobili PCR potvrdu da jeste - rekao je Konli.

Možda je Konli mislio da je Tramp testiran u sredu i ponovo u četvrtak. Ali ta poruka je nejasna i haotična, dodaje Gardijan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!