POROŠENKO U BOLNICI ZBOG KORONE: Ima upalu oba plućna krila, hospitalizovan sa svojom ćerkom

Tanjug

03. 10. 2020. u 18:10

PETRO Porošenko, bivši ukrajinski predsednik, član parlamenta te zemlje, hospitalizovan je pošto ima upalu oba plućna krila nakon što se zarazio korona virusom, saopštila je danas njegova supruga Marina Porošenko.

ПОРОШЕНКО У БОЛНИЦИ ЗБОГ КОРОНЕ: Има упалу оба плућна крила, хоспитализован са својом ћерком

Foto: Tanjug AP

- Petro je odveden u jednu od kijevskih kovid bolnica. Uprkos činjenici da moj suprug pati od upale oba plućna krila, on pokazuje jaku volju, koju je demonstirao u borbi protiv ove bolesti - rekla je Marina.

Bivša prva dama Ukrajine prenosi da se Porošenko ponaša u skladu sa bolničkim protokolom. Osim Porošenka, jedna njihova ćerka je takođe obolela od korone.

Porošenko je saopštio javnosti da je oboleo od koronavirusa 29. septembra i tada je bio u kućnoj izolaciji.

U prethodna četiri dana, Ukrajina beleži negativne rekorde kada je u pitanju broj obolelih od korone.

Ministar zdravlja rekao je da je potvrđeno 4.661 novih slučajeva Kovid-19 i da je najcrnji dan bio u petak, kada je umrlo 92 ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024