U KARABAHU se jutros vode žestoke borbe, azerbejdžanska vojska zauzela je niz strateških kota na liniji dodira, saopštilo je Ministarstvo odbrane Azerbejdžana.

Komentari (8)

Di

02.10.2020. 11:38

Turska je krenula da ozivljava Osmansko carstvo. Ako im uspije u Jermeniji, mi smo sledeci na redu. ((( Zasto niko konkretnim dejstvima ne podrzava Jermeniju, koja je vjekovno na toj teritoriji? Prije svega nikakve, ali bas nikakve podrske od Rusije. Onda se cude zasto male zemlje koje su istorijski prijatelji Rusije teze ka Nato savezu i zapadu. Pa zato sto Rusija prstom nece da mrdne za interese bratskih zemalja, ali ratuje u Siriji za svoje interese. Podrska za narod Jermenije!!!

Pesterac

03.10.2020. 10:42

@Di - Ma ko ce vas da napada!!?? Srbija je vec pokorena ali ne vojno vec ekonomski robuje Turcima,Sejkovima iz Ujedinjenih Emirata,Katara itd..... ko ce vas da dira hajde otimaju Crkve,Kosovo,cackaju Vojcodinu zar ste slepi kod ociju!!!!??? Zar nevidite da se svet deli da gde je bila Ruska dominacija pripada Rusima Americka Amerima a Turska Turcima vi ztvarno nevidite dalje od nosa ????

Gojko

02.10.2020. 14:00

Javni Radio Jermenije /koga upravo slušam/ saopštio je imena 54 i godišta pomenutih poginulih boraca odbrane N. Karabaha,uglavnom su starosti oko oko 20 godina.

Pesterac

03.10.2020. 10:38

Auuu pa ovoliko Dronova,Aviona,Helikoptera obe strane nemaju u svom inventaru. Zali Boze dragi zivota na obe strane ali ovaj put su Jermeni sami izazvali Rat pucajuci na Azersku teritoriju.... Rusija nereaguje jer nece da kvari sa Turcima odnose vec nacete jer su im Turci zabrabili vec prolazak kroz bosfor ipak Rusi Vise vole sebe nego Jermene