PAS RASTRGAO NOVOROĐENČE OD 12 DANA: Jeziva porodična tragedija - utrčao u kuću i zgrabio bebu!

Novosti onlajn

16. 09. 2020. u 23:09

SKORO metar visok pas rase čau čau po imenu Tedi kriv je za jezivu tragediju u Donkasteru u Jorkširu.

ПАС РАСТРГАО НОВОРОЂЕНЧЕ ОД 12 ДАНА: Језива породична трагедија - утрчао у кућу и зграбио бебу!

FOTO: Depositphotos

Pas je rastrgao novorođenče staro 12 dana, dečaka Elona, u momentu kad je beba bila ostavljena u kolevci, a roditelji raštrkani po kući.

Beba je bila u prizemlju kuće, a veliki pas je pobegao iz svog boksa u zadnjem delu dvorišta i utrčao u kuću. Zgrabio je među zube novorođenče teško svega tri kilograma, a otac i bebin stariji brat su se uzaludno borili da ga spasu kada su čuli da se nešto dešava.

Majka deteta Ebigejl Elis (27) je u momentu nesreće bila u kupatilu na spratu dok su otac i mlađi sin bili u dvorištu kada se pas oslobodio i zatrčao u kuću ka bebi.

- Bilo je užasno i svi smo u potpunom šoku. Moja sestra je slomljena, izgubila je bebu i njen sin je sve to video. Tedi nije bio loš ili opasan pas. Mislim da je bio ljubomoran kada je beba došla i sva pažnja je bila usmerena na nju ili je mislio da je beba igračka jer je bila tako mala - rekao je Ebigejlin brat.

Policija će takođe istražiti ovaj slučaj kako bi utvrdili da roditelji nisu zanemarili bebu i stavili je u kolevku čija ograda je bila previše niska.

Pas Tedi je momentalno uspavan.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi