PAS RASTRGAO NOVOROĐENČE OD 12 DANA: Jeziva porodična tragedija - utrčao u kuću i zgrabio bebu!

Novosti onlajn

16. 09. 2020. u 23:09

ПАС РАСТРГАО НОВОРОЂЕНЧЕ ОД 12 ДАНА: Језива породична трагедија - утрчао у кућу и зграбио бебу!

FOTO: Depositphotos

SKORO metar visok pas rase čau čau po imenu Tedi kriv je za jezivu tragediju u Donkasteru u Jorkširu.

Pas je rastrgao novorođenče staro 12 dana, dečaka Elona, u momentu kad je beba bila ostavljena u kolevci, a roditelji raštrkani po kući.

Beba je bila u prizemlju kuće, a veliki pas je pobegao iz svog boksa u zadnjem delu dvorišta i utrčao u kuću. Zgrabio je među zube novorođenče teško svega tri kilograma, a otac i bebin stariji brat su se uzaludno borili da ga spasu kada su čuli da se nešto dešava.

Majka deteta Ebigejl Elis (27) je u momentu nesreće bila u kupatilu na spratu dok su otac i mlađi sin bili u dvorištu kada se pas oslobodio i zatrčao u kuću ka bebi.

- Bilo je užasno i svi smo u potpunom šoku. Moja sestra je slomljena, izgubila je bebu i njen sin je sve to video. Tedi nije bio loš ili opasan pas. Mislim da je bio ljubomoran kada je beba došla i sva pažnja je bila usmerena na nju ili je mislio da je beba igračka jer je bila tako mala - rekao je Ebigejlin brat.

Policija će takođe istražiti ovaj slučaj kako bi utvrdili da roditelji nisu zanemarili bebu i stavili je u kolevku čija ograda je bila previše niska.

Pas Tedi je momentalno uspavan.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)