NESTALA DEVOJČICA (9) PRONAĐENA MRTVA U ORMARU: Komšije ubile osumnjičenog

Novosti online

14. 09. 2020. u 10:13

TELO nestale devojčice iz Južne Afrike pronađeno je u ormaru u jednoj kolibi posle 12-dnevne potrage, a komšije su navodno ubile osumnjičenog za njeno ubistvo.

НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА (9) ПРОНАЂЕНА МРТВА У ОРМАРУ: Комшије убиле осумњиченог

Foto Dephositos

Boipelo Sesele (9) nestala je 1. septembra dok se igrala sa drugom decom, prenosi britanski Miror.

Svedoci su rekli da je razgovarala sa visokim muškarcem u kombinezonu pre nego što je otišla s njim u prodavnicu i nikada je više nisu videli živu.

Članovi zajednice otišli ​​su da provere kolibu nedaleko od detetovog doma nakon što su se deca požalila na smrad, rekla je policija.

Tamo se navodno pojavio i vlasnik kolibe, koji je napadnut i nakon toga je podlegao povredama.

Prema rečima policije, ljudi su otišli u kolibu i videli da je zaključana. Ušli su unutra na silu i otvorili ormar iz kojeg je dopirao smrad.

Tamo su pronašli telo devojčice, nakon čega su pozvali policiju.

Nakon što se navodno pojavio vlasnik, "policija je pokušala da interveniše, ali je takođe napadnuta", rekao je portparol policije.

Osumnjičeni je odveden na sigurno, ali je kasnije proglašen mrtvim.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku