- DA je Navaljni zaista otrovan novičokom, on bi već bio na nekom groblju, a ne u bolnici - tvrdi Leonid Rink, doktor hemijskih nauka koji je neposredno učestvovao u pravljenju ovog bojnog otrova.

ludi milojko

03.09.2020. 17:32

a kojom kolicinom vajni rezimski hemicaru? moze verovatno i cela brigada, sve zavisi od kolicine. njemu je ocigleno stavljena izuzetno mala kolicina da se teze otkrije i da ga ne ubije brzo. pa nisu taj vas putin njegov rezim sveci i nevinasca. u njih su jedino ovi cvorovici zaljubljeni. imaju taj neki neizlecivi fetis.

naranca

03.09.2020. 21:12

@ludi milojko - A kako da mu apliciras tu kolicinu (za Brigadu) ?Prskalicom za grozdje....On se rasprostire aerosolom tako da mora da ga udahne. Moze i preko koze al onda trebaju mamutske doze. Kako su mu Rusi to servirali ?U tompsu???U luli mira? Kolika mu je bila koncentracija u krvi, u tvojoj Njjemckoj?On odmah paralise CNS. Kako se setkao po avionu kad je bio onesposobljen?Gde na kom mestu je bio otrovan kada?Jel sam otrovan ili sa jos nekim?????Teska pitanja Aaaaaaaaaaaaaa? Trebace im Gebels licno i 2 Reichstaga da odgovore.....Kupusari

Ljube

03.09.2020. 17:43

Samo se vratite zadnje tri decenije unazad u vezi svetske politike , ,,,sve isto ,sve iste rezije , isti dogadjaji ,samo se imena menjaju i regioni . Koliko je NAROD ukalupljen i zaglupljen !

Jomar

03.09.2020. 17:44

Ako treba radi propagande, i car Nikolaj, i Kleopatra i mnogi drugi, prema potrebi su otrovani Novičokom. Bili bi neki trovani možda drugim otrovima, ali ovi sa zapada ne znaju za njih, pa vrte ovu ploču dok igla preskače.. preskače.. preskače....

Sve Je Jasno

04.09.2020. 00:48

Класична западна пропаганда. Да су стварно руси хтели да га убију не би га спасио ни Нато. Ма западу ништа ново...