SKANDAL VILA PAKAO TRESE ITALIJU: Biznismeni i političari mesecima orgijali sa drogiranim devojčicama

Tanjug

02. 09. 2020. u 18:09

СКАНДАЛ ВИЛА ПАКАО ТРЕСЕ ИТАЛИЈУ: Бизнисмени и политичари месецима оргијали са дрогираним девојчицама

Foto: Depositphotos

POLICIJA je u Bolonji uhapsila šestoro "uvaženih" građana zbog navođenja maloletnica na prostituciju i organizovanja orgija uz kokain.

U skandal je uključen, za sada, jedan advokat, jedan agent za nekretnine, preduzetnici i mladi član stranke "Liga" Luka Kavaca, koji je na prošlim regionalnim izborima bio kandidat stranke za lokalnu poziciju.

Sve je otkriveno pošto je majka jedne maloletnice otkrila na ćerkinom mobilnom telefonu video sa zabave u "vili pakao", kako su učesnici međusobno nazivali kuću jednog od članova grupe, gde su održavane seanse u kojima su, u proteklih godinu dana, članovi grupe seksualno iskoristili najmanje dve maloletnice u zamenu za kokain.

Vest je odjeknula u Bolonji kao bomba, jer su u skandal uključene osobe koje su se računale u ugledne članove društva. Policija i dalje istražuje jer ima indicija da su u skandal uključene i druge osobe i moguće jos neka maloletnica.

Član stranke "Liga" Luka Kavaca je 2016. godine, kao član partije "Forza Italija" bio kandidat za gradonačelnika Bolonje, a tada je izazvao skandal jer je objavio sliku sa groba italijanskog fašističkog vođe Benita Musolinija uz tekst "da sve što je Musolini napravio, ne može biti poništeno".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)