BIVŠA kandidatkinja za predsednika Belorusije Svetlana Tihanovska pozvala je evropske lidere da ne priznaju ishod predsedničkih izbora u toj zemlji, održanih 9. avgusta, na kojima je pobedio Aleksandar Lukašenko.

Deki ćirilično

19.08.2020. 10:09

Jel ova neka nova baba Vanga? Poziva na fer izbore i najavljuje mirnu tranziciju vlasti? Da ne pišem o tome, kako se u svom obraćanju, okrenula na pogrešnu stranu sveta. Rusija je glavni sagovornik, a ne you tube.

Darko

19.08.2020. 10:28

Da ova nije drugarica ovih nasih "u crnom"? Nisam za diktaturu i pogotvo da jedna osoba bude na vlasti 26 god.ali ovaj banalni scenario koji se ponavlja od strane"medjunarodne zajednice",nekako mi se cini poznat. Uvek se na domacem terenu nadje dovoljno"pravdoljubivih","samosvesnih", koji ce citavom narodu otvoriti oci,strastveno voljenih od drugara sa Zapada, koji ce neumorno da ih podrzavaju do poslednjeg interesa....

Dhc

19.08.2020. 11:07

Belorusija je cist dokaz kako strane sluzbe engleske i nemacke pokusavaju da naprave ukrajinski scenario i uniste ruskog saveznika kako bi oslabili rusiju. Vidite sta je cist hibridni rat. Ziveli nasi pravoslavni prijatelji. Rusija i belorusija.

Pera

19.08.2020. 11:27

Лукашенко није признао КиМ,госпођица се сликала са мужем и децом у мајицама са албанским двоглавим орлом,ето једне мале разлике између њих двоје,а сасвим довољно за оне неодлучне у овом случају.

Ja sam

19.08.2020. 13:52

Колико се сећам, дневна штампа је преносила да нико из Европе није хтео да посматра изборе. А сад позивају на нове, ,,демократске". Европски и западни варвари не прижељкују демократске процесе, већ дестабилизацију Белорусије, суноврат њене економије и друштва.

MiR

19.08.2020. 19:35

Gospodjo, zar ne rece da si TI pobedila na tim izborima? Zasto sad hoces da ih ponistis ako si pobedila? Zasto ne trazis brojanje glasova? Blefiras tu da dobijes vreme i saveznike za krvoprolice i kradju vlasti?