AMERIČKI predsednik Donald Tramp zatražio je odlaganje predsedničkih izbora zakazanih za novembar ove godine.

vladimir

30.07.2020. 21:30

Da naučim neuke, Trampe nisi ti bitan, kao ni Hilari umesto tebe da je pobedila na izborima, nego sistem, u prevodu /nakazni/ POREDAK zapadne hemisfere, koji sem OPLJAČKANOG kapitala /resursa/ i nema drugu "podlogu" novca /valute/ s kojim raspolaže, s kojim drži medije /laži/ i spašava svim silama opstanak "kapitalizma"! Odmah da vam kažem - to je NEMOGUĆE, svidjalo se to vama ili ne, jer BIZARNO je da 1% najbogatijih drži petinu svetskog kapitala! E to NEĆE moći jer Kina i Rusija se ne slažu sa tim! Brzo će te se uveriti!

vladimir

30.07.2020. 21:44

.... lako je tebi kada nemaš Djilasa, Obradovića, Jeremića, Noga i sličnih, ti si na "poniju", i to šarenom, a to je velika prednost! Sa takvim budalama ti to rešiš pola sata, a mi moramo da pitamo Brisel šta policija sme da upotrebi!? Radi informacije, STRADALO je više policajaca koji su branili Ustav Srbije nego /vaših/ vandala! Zato anglosaksonski idioti naćemo u vašu "zajednicu" jer ste zlonamerni prema Srbiji, a to što možda neće objaviti ovaj portal - to je vaš i njihov PORAZ!

Sale

31.07.2020. 07:54

@vladimir - Pa nema Đilasa, al ima Hilari, nema Obradovića, al ima Bajdena, i tako dalje. Da ne mislite da se crnci taman sad sami po sebi tamo podigoše da naprave toliki urnebes? Radi tatica Soroš na tri ruke sad, da ne bude da mu opet izmakne bela kuća pa da opet gubi milijarde. Naša tragedija je da bilo ko tamo pobedi, nama neće na ruku da ide.