ALEKSANDAR SEKIROM UBIO VERENICU PRED SVADBU: Misterija Marininog statusa i zločin koji je potresao Rusiju

Novosti online

29. 07. 2020. u 12:56

POLICIJA u Moskvi i dalje traga za Aleksandrom Voroninom (28) zbog sumnje da je sekirom usmrtio svoju verenicu Marinu Pankratovu (26).

АЛЕКСАНДАР СЕКИРОМ УБИО ВЕРЕНИЦУ ПРЕД СВАДБУ: Мистерија Марининог статуса и злочин који је потресао Русију

Foto: Fejsbuk

Aleksandar, koji je nećak visokopozicioniranog pripadnika FSB, zločin je počinio par nedelja uoči svadbe, a Marinina buduća svekrva je pronašla njeno polugolo i osakaćeno telo.

Ona je došla u stan prošle sedmice jer je bila zabrinuta što se njen sin ne javlja tri dana.

Niko nije slutio da će se tragedija dogoditi, s obzirom na to da je Marina sva srećna obavljala poslednje pripreme za venčanje. Par dana uoči zločina kupila je i venčanicu, a prijateljima je govorila kako jedva čeka 8. avgust da izgovori sudbonosno "da". Par se zabavljao samo četiri meseca pre nego što su se odlučili da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav, a zajedno su živeli prethodna tri.

Međutim, kako se svadba približavala, tako je odnos mladog para postajao sve gori. Marina se navodno jednoj prijateljici požalila da je Aleksandar postao nasilan. Navodno su noć pre zločina sigurnosne kamere jednog lokala snimile kako je Aleksandar šamara usred svađe, a potom vuče ka ulazu.

Voronin je viđen kako u nedelju, 19. jula napušta stan u kom su živeli sa rancem na leđima.

- Bio je tih i nekako zamišljen - rekao je komšija koji ga je video.

Telo Marine bilo je unakaženo gotovo do neprepoznatljivosti. Navodno je Aleksandar devojci zadao više udaraca sekirom u predelu glave, i smrskao joj lobanju. Na telu je pronađeno više posekotina i modrica, a u stanju je pronađen i pištolj.

Komšije o pokojnoj Marini kažu da su šokirani ubistvom. Tvrde da su njih dvoje imali skladnu vezu.

- Bili su lep par, tih i zaljubljen - tvrdi jedna komšinica.

Istragom je utvrđeno da se Marina nije požalila samo prijateljici da je Aleksandar bije. Nedavno ga je prijavila policiji, ali je ubrzo prijavu povukla. Isto tako, utvrđeno je da se Marina javila u maju u bolnicu i da je bila sva modra. Nije poznato šta je rekla lekarima tom prilikom.

Postoje indicije da je i jednom na Tviteru objavila status u kom je napisala da je njen dragi muči i bije, ali da je taj status ubrzo obrisala.

Telegraf

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024