NOVI SMRTONOSNI UDAR IZRAELA: Desetine Palestinaca ubijeno na severu Gaze

Tanjug

20. 05. 2024. u 23:20

NAJMANjE 13 Palestinaca je ubijeno u izraelskim vazdušnim udarima na izbeglički kamp Džabalija na severu Pojasa Gaze, a još pet u napadu na stambenu kuću u Beit Lahiji takođe na severu okupirane palestinske enklave, preneli su danas arapski mediji.

НОВИ СМРТОНОСНИ УДАР ИЗРАЕЛА: Десетине Палестинаца убијено на северу Газе

Foto AP

U izveštajima palestinske agencije VAFA i Al Džazire navodi se da je u izraelskim napadima ranjen veći broj ljudi, prenosi Rojters.

Izraelske snage su nastavile intenzivne kopnene i vazdušne napade na sever Pojasa Gaze čiji se žitelji suočavaju sa glađu.

Ranije danas, egipatski ministar spoljnih poslova Sameh Šukri upozorio je da je prestanak isporuka humanitarne pomoći Palestincima preko prelaza Rafa između Egipta i Pojasa Gaze, povezan sa pretnjom koju donose izraelske vojne operacije na tom području.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

DELEGACIJA Srbije i zamenik predsedavajućeg Zajedničke komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević napustili su danas godišnji sastanak predstavnika komisija za odbranu i bezbednost parlamenata Jugoistočne Evrope nakon što je poslanik hrvatskog Sabora, govoreći o Savetu Evrope, rekla da će Priština biti primljena u Savet Evrope što je bila direktna provokacija upućena delegaciji Srbije.

12. 06. 2024. u 16:13

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama