KOMŠIJSKA SVAĐA ZAVRŠILA PUCNJAVOM: Muškarac ranjen hicem iz pištolja

Tanjug

29. 04. 2024. u 19:45

NEDALEKO od grada Kana na jugu Francuske 36-godišnji muškarac ranjen je u petak uveče hicem iz pištolja nakon komšijske tuče, saopštila je danas francuska policija.

КОМШИЈСКА СВАЂА ЗАВРШИЛА ПУЦЊАВОМ: Мушкарац рањен хицем из пиштоља

Foto: Profimedia/Ilustracija

Svađa između komšija koja je izbila pod još nerazjašnjenim okolnostima prerasla je u pucnjavu, kada je u petak oko 20 sati, u naselju Le Pens u Kanu 23-godišnji muškarac, meta napada, odlučio da odgovori na najnasilniji način, prenosi pariski Figaro.

Naoružan poluautomatskim pištoljem, otvorio je vatru na jednog od navodnih napadača, 36-godišnjeg muškarca i pogodio ga u butinu.

Upucani muškarac je nedugo nakon ranjavanja medicinski saniran i njegov život nije u opasnosti.

Mladog muškarca koji je pucao policija je uhvatila na licu mesta i on je ispitan zbog pokušaja ubistva, a zatim je pušten na slobodu i stavljen pod sudski nadzor.

Tužilaštvo je zatražilo njegovo pritvaranje, a do suđenja mu je zabranjeno da se vraća u svoje prebivalište.

Istraga je takođe otvorena kako bi se utvrdile okolnosti komšijske tuče i tačna priroda sukoba, posebno imajući u vidu da se većina učesnika u sukobu poznaje "više od 20 godina", preneo je regionalni dnevni list Nis maten.

BONUS VIDEO: RUSKA FLOTA: Vežbe gađanja u Japanskom moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo