"PUTIN SVE OSIM SEBE SMATRA TERORISTIMA!" Zelenski opet izvređao ruskog predsednika - "Bolesno i cinično stvorenje"

Novosti onlajn

26. 03. 2024. u 14:14

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski ponovo je odbacio optužbe ruskog predsednika Vladimira Putina da je Ukrajina umešana u teroristički napad u predgrađu Moskve.

ПУТИН СВЕ ОСИМ СЕБЕ СМАТРА ТЕРОРИСТИМА! Зеленски опет извређао руског председника - Болесно и цинично створење

Foto: Tanjug/AP

Zelenski je tokom redovnog obraćanja rekao da Putin sve osim sebe smatra teroristima.

- Danas je Putin ponovo razgovarao sam sa sobom, a to je prenošeno na televiziji. Opet optužuje Ukrajinu. Bolesno i cinično stvorenje. Za njega su svi teroristi, osim njega samog, iako ga teror vodi dve decenije. On najviše omogućuje teror, on i njegove specijalne službe. A kada on ode, sa njim će nestati i zahtev za terorom i nasiljem, jer to je njegov zahtev. Ničiji drugi - rekao je sinoć Zelenski.

Istakao je i da je dobio izveštaje od vojnih i obaveštajnih agencija.

Zelenski je zahvalio svima koji rade na otklanjanju posledica poslednjih ruskih napada. On je naglasio da je izuzetno važno obratiti pažnju na one kojima je podrška potrebna. Prema njegovim rečima, čak i ako je nekome neprijatno da traži pomoć, drugi treba da obrate pažnju i podrže ih.

Takođe je rekao da je tokom dana dobijao izveštaje iz vojske i obaveštajnih službi. Inače, Zelenski je juče učestvovao na iftaru, posebnoj večeri koja se održava tokom meseca Ramazana, piše Ukrajinska pravda.

(Index)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!