VARNIČILO NA SVE STRANE: Kamera zabeležila jeziv trenutak nesreće - Balon na vruć vazduh udario u dalekovod, putnici se jedva spasli (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

22. 03. 2024. u 15:42

TROJE ljudi koji su bili u balonu na vruć vazduh u Minesoti prošli su uglavnom nepovređeni nakon što se njihova korpa zakucala u dalekovod, pala na zemlju i izazvala požar.

ВАРНИЧИЛО НА СВЕ СТРАНЕ: Камера забележила језив тренутак несреће - Балон на врућ ваздух ударио у далековод, путници се једва спасли (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks

Saobraćajna kamera Ministarstva saobraćaja Minesote snimila je nesreću na video snimku. Do incidenta je došlo u sredu oko 18.50 sati u Ročesteru.

Policija je rekla da preliminarne informacije sugerišu da je pilot želeo da sleti u polje kada je jak vetar gurnuo balon na dalekovod koji ide iznad auto-puta 63.

Na snimku se vidi kako se balon odvaja od korpe dok varnice lete sa dalekovoda. Čini se da je korpa kratko visila na žici pre nego što je pala sa visine od šest do devet metara na zemlju.

U međuvremenu, balon je odleteo više u vazduh i nestao.

Pilot i dvoje putnika uspeli su na vreme da izađu iz korpe, čak i kada su varnice izazvale izbijanje vatre.

Policija je u saopštenju za javnost rekla da su dve osobe prijavile "veoma lake povrede". Vatrogasci su uspeli da ugase požar.

Balon je pronađen kasnije, oko 3,2 kilometra dalje, rekla je policija.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: GLASANjE U RUSIJI- IRVASI STIGLI PRVI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu