ODJEKNULA EKSPLOZIJA U RANIM JUTARNJIM ČASOVIMA: Drama u Rusiji, obustavljen saobraćaj

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

04. 03. 2024. u 08:42

ŽELEZNIČKI saobraćaj je prekinut nakon eksplozije na mostu nedaleko od mesta Čapajevsk u ruskoj oblasti Samara, saopštile su danas operativne službe.

ОДЈЕКНУЛА ЕКСПЛОЗИЈА У РАНИМ ЈУТАРЊИМ ЧАСОВИМА: Драма у Русији, обустављен саобраћај

Foto: Tviter

- Snažna eksplozija na železničkom mostu na reci Čapajevka odjeknula je oko pet časova, nakon čega je obustavljen saobraćaj preko mosta - navedeno je u saopštenju, a prenosi ruska novinska agencija TASS.

Prema preliminarnim podacima istrage, u eksploziji su oštećeni ograda i struktura nosača mosta.

Iz Kjubiševske železnice su saopštili da povređenih nije bilo, prenosi RIA Novosti.

- Zbog nezakonitog mešanja neovlašćenih lica u rad železničkog saobraćaja, došlo je do poremećaja u kretanju vozova na deonici Zvezda - Čapajevsk (Samarska oblast) Kujbiševske železnice. Trenutno je saobraćaj vozova na ovoj deonici obustavljen. Neki prigradski vozovi se povlače iz reda vožnje. Povređenih nije bilo - navedeno je u saopštenju železnice.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!