MAJKA I ĆERKA NAĐENE MRTVE U STANU: Jeziva tragedija potresla Beč, sumnja se da ih je golim rukama ubio otac

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

26. 02. 2024. u 00:39

JEZIVA tragedija potresla je Beč, majka (51) i ćerka (13) nađene su mrtve u stanu, a njihov muž, odnosno otac, koji je osumnjičen za zločin, nalazi se u bekstvu.

МАЈКА И ЋЕРКА НАЂЕНЕ МРТВЕ У СТАНУ: Језива трагедија потресла Беч, сумња се да их је голим рукама убио отац

Foto: Tanjug/AP

Krvavi petak u Beču počeo je hitnim pozivom jedne žene koja je, kako se ubrzo ispostavilo, bila opravdano zabrinuta za ćerku i unuku. Ubrzo nakon toga, kada je policija silom ušla u stan, naišla je u predsoblju dva ženska tela.

Muž i otac ubijenih je nestao - ispred vrata stana ostale su mu samo crne tenisice.

Da li je Majkl K. ubio svoju suprugu Klaudiju (51), vrhunskog pravnika u pravnom odeljenju velikog lanca robnih kuća, i njihovu ćerku, veselu srednjoškolku i košarkašicu, posle jutarnjeg trčanja?

Pozadina krvave porodične drame u dobrostojećim krugovima je još uvek potpuno otvorena; 53-godišnji menadžer i biznismen nije ostavio nikakva oproštajna pisma niti druga objašnjenja.

Kada je reč o putevima bekstva, istražitelji se fokusiraju i na Štajersku, ali je mogao i u Hrvatsku. Na njegovom fejsbuk profilu ima nagoveštaja da bi tamo mogao imati brod. Ili da tamo poznaje nekoga na čijem bi čamcu mogao da nađe sklonište.

Međutim, ne može se isključiti da je osoba za kojom se traga već izvršila samoubistvo.

U međuvremenu, procureli su rezultati obdukcije njegove 13-godišnje ćerke, koju je, kako se sumnja zadavio golim rukama. Na supruzi (ovde se još čeka obdukcija) tragovi pokazuju sličnu sliku: i nju je napao golim rukama i verovatno pretukao nasmrt.

(Kurir/oe24.at)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE - Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)