"JEDINO MU JA NIŠTA NISAM DAO..." Tramp odgovorio Putinu na tvrdnje da je za Rusiju bolje da je Bajden na čelu Amerike

Novosti onlajn

15. 02. 2024. u 10:29

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp izjavio je da izjavu ruskog lidera Vladimira Putina o tome ko je bolji za Moskvu od dvojice kandidata za predsednika SAD, doživljava kao kompliment.

ЈЕДИНО МУ ЈА НИШТА НИСАМ ДАО... Трамп одговорио Путину на тврдње да је за Русију боље да је Бајден на челу Америке

Foto: Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/AP Photo/Evan Vucci

Podsetimo, Putin je u intervjuu novinaru Pavelu Zarubinu rekao da Rusiji više odgovara Bajden jer je iskusniji i predvidljiviji.

- To je kompliment. Mnogi će reći da je to loše, a uopšte nije tako - to je dobro - rekao je on pred pristalicama u Čarlstonu u Južnoj Karolini.

Kako je objasnio, njemu je pošlo za rukom da zaustavi "Severni tok 2". Tramp takođe smatra da Rusiji više odgovara Bajden jer će on "dati sve, pa i Ukrajinu, kao poklon".

- Jedini predsednik od poslednjih pet koji ništa nije dao Rusiji je Donald Tramp - rekao je on.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

I ONOG KURTIJA DA UHAPSITE: Građanin u Nišu imao poruku za predsednika Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!