RAZBIJENI HAMASOVI BATALJONI: Brojnost snaga prepolovljena u izraelskim napadima

Novosti online

12. 02. 2024. u 15:32

PORTPAROL izraelske vlade Ejlon Levi izjavio je danas da je u napadima u Pojasu Gaze ubijeno više od 12.000 pripadnika Hamasa, čime je brojnost snaga tog pokreta smanjena za polovinu.

РАЗБИЈЕНИ ХАМАСОВИ БАТАЉОНИ: Бројност снага преполовљена у израелским нападима

Foto: Tanjug/AP

On je dodao da je veliki i broj ranjenih i zarobljenih u ratu u Gazi.

- Govorimo o tri četvrtine Hamasovih bataljona koji su razbijeni i više od 12.000 terorista koji su ubijeni - rekao je Levi na brifingu, preneo je Rojters.

On je naveo da, kada se uzme u obzir broj onih koji su ranjeni ili uhapšeni, to znači da je više od polovine Hamasovih borbenih snaga izbačeno iz akcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAŠTO BEBE NE TREBA LJUBITI? Dr Milićević za Novosti: Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

ZAŠTO BEBE NE TREBA LjUBITI? Dr Milićević za "Novosti": Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

PEDIJATAR dr Saša Milićević rekao je za "Novosti" da neće svaka beba obolela od velikog kašlja završiti na bolničkom lečenju. Kako se bebe leče? Koja se terapija primenjuje? Koliko traje vakcinalni imunitet? Samo su neka od pitanja koje smo postavili pedijatru dr Milićeviću u prvoj epizodi podkasta "Nije samo naslov ".

06. 02. 2024. u 15:17

Komentari (0)

BILO JE VELIKO ISKUSTVO IGRATI SA TAKVIM MAJSTOROM: Kaluđerović o Kanuteu, i bogatoj karijeri (VIDEO)