PUTIN JE NAJBOLJI PREDSEDNIK NA SVETU: Kadirov o intervjuu ruskog lidera

Милица Шкорић
Milica Škorić

09. 02. 2024. u 20:50

LIDER Čečenije Ramzan Kadirov nazvao je reakciju običnih Amerikanaca na intervju ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu šokantnom, jer su za većinu njih jednostavne istine na temu Specijalne vojne operacije bile pravo otkrovenje.

ПУТИН ЈЕ НАЈБОЉИ ПРЕДСЕДНИК НА СВЕТУ: Кадиров о интервјуу руског лидера

Foto: Telegram/Kadyrov_95

On je dodao da mu je žao zapadnog auditorijuma koji je postao talac svojih pseudoliberalnih i pseudoslobodnih medija.

Kadirov je na svom Telegram kanalu intervju okarakterisao kao interesantan i Putina nazvao „najboljim predsednikom na svetu“.

On je takođe skrenuo pažnju na histeriju u zapadnim medijima nakon objavljivanja intervjua, koji su „godinama klevetali Putinov lik i auditorijumu plasirali prozapadne liberalno-demokratske laži“.

- Istovremeno, Bela kuća je sama sebe dotukla hitnim turobnim obraćanjem predsednika, koje je prošlo u malodušnoj atmosferi uobičajenoj za Bajdena. To je situacija kada je za njih bilo bolje da su ćutali - zaključio je Kadirov.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je nakon Putinovog intervjua Karlsonu da je Kremlj poslednjih dana od najvećih svetskih medija dobio nekoliko desetina zahteva za intervju sa ruskim predsednikom.

BONUS VIDEO: SUSRET O KOME SE PRIČA - Putin pokazuje Kim Džong Unu nove objekte na kosmodromu "Vostočni"

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!