POLJOPRIVREDNICI BLOKIRALI PRILAZE AERODROMU U FRANKFURTU: Novi haos u Nemačkoj (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 02. 2024. u 14:57

VIŠE stotina farmera blokiralo je rano jutros svojim traktorima prilazne puteve ka aerodromu u Frankfurtu, protestujući protiv odluke vlade da ukine poreske olakšice za kupovinu dizela za poljoprivredne mašine, prenose Sputnjik.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ БЛОКИРАЛИ ПРИЛАЗЕ АЕРОДРОМУ У ФРАНКФУРТУ: Нови хаос у Немачкој (ВИДЕО)

Foto:

Situacija se do podneva donekle smirila, prenosi Bild.

Frankfurtska policija je najpre upozorila na mreži X da putnici koji nameravaju da stignu na aerodrom koriste javni prevoz zbog blokade državnih puteva, a potom je saopštila da je većina prilaza najprometnijoj evropskoj vazdušnoj luci otvorena.

Prema podacima policije, puteve je blokiralo oko 500 traktora, ali organizatori tvrde da ih je bilo oko hiljadu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu