AMERIČKE VOJNE BAZE ĆE BITI UNIŠTENE: Scenario rata Irana i SAD - Zatvaranje Ormuškog moreuza, uništenje aviona F-35

Novosti online

31. 01. 2024. u 19:30

AMERIČKE trupe stacionirane na Bliskom istoku postale su mete, ali Bajdenova administracija nema hrabrosti da ih ukloni iz regiona.

АМЕРИЧКЕ ВОЈНЕ БАЗЕ ЋЕ БИТИ УНИШТЕНЕ: Сценарио рата Ирана и САД - Затварање Ормушког мореуза, уништење авиона Ф-35

Foto: Shutterstock

Štaviše, Vašington nastoji da zaoštri postojeću krizu i uđe u konfrontaciju sa Iranom, iako ne može da očekuje pobedu, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za YT kanal Redacted.

- Ne možemo čak ni da sprečimo Hute da blokiraju Crveno more. Iranci će zatvoriti Ormuški moreuz. Iranci će uništiti svu američku vojnu infrastrukturu u regionu. Sve one F-22 i F-35 koji lete iz katarskih vazdušnih baza. Te baze će biti uništene. Ti avioni će biti uništeni - rekao je Riter.

Riter je istakao da "Bajden svoje političke ambicije stavlja iznad svetosti života američkih vojnika".

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)