TRI OSOBE PRONAĐENE MRTVE U PORODIČNOJ KUĆI: Krvavi pir u Nemačkoj, ubio oca, majku i polubrata (3) pa sam sebi presudio

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 01. 2024. u 20:38

TRI osobe pronađene su mrtve u porodičnoj kući u Montabauru u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija. Kako je potvrđeno u policiji Nemačke, reč je o ubistvu za koje je osumnjičen član porodice.

ТРИ ОСОБЕ ПРОНАЂЕНЕ МРТВЕ У ПОРОДИЧНОЈ КУЋИ: Крвави пир у Немачкој, убио оца, мајку и полубрата (3) па сам себи пресудио

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Troje ljudi koji su pronađeni mrtvi u Montabauru u četvrtak su otac (68), maćeha (39) i polubrat (3) ubice. Ovo su saopštili policija i državno tužilaštvo.

- Prema dosadašnjim informacijama, pozadina krivičnog dela mogla bi da bude porodična svađa. Počinilac i oštećeni živeli su u istoj kući - kaže državni tužilac.

Navodni počinilac Mihael D. (37) u četvrtak ujutro je kratko nazvao svoju partnerku i priznao joj da je ubio tri člana svoje porodice, prenose nemački mediji. Žena je tada obavestila policiju, piše Feniks magazin.

Nakon što je policija stigla u Montabaur, napadač se prvo zabarikadirao na mestu zločina.

- Policija je tada ogradila čitavu stambenu oblast kako bi isključila bilo kakvu opasnost po život ili telo trećih lica - rekli su istražitelji.

Nakon višečasovnih pregovora sa policijom, osumnjičeni je oko podneva pucao sebi u glavu i sa teškim povredama prevezen u bolnicu, saopštila je policija. Lekari su tokom popodneva konstatovali moždanu smrt 37-godišnjaku, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: EMOTIVAN SUSRET NAKON ZAROBLjENIŠTVA: Izraelsku decu koju je oslobodio Hamas dočekao njihov pas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona