"RUSIJA JE SVE BLIŽA KONAČNOM REŠENJU UKRAJINSKOG PITANJA..." Još loših vesti za Zelenskog

Novosti online

21. 01. 2024. u 11:15

STRANI plaćenici, koji se danas bore za Ukrajinu na frontu, su legitimna meta za rusku vojsku, kaže Skot Riter, bivši američki obaveštajac, u intervjuu za Sputnjik.

РУСИЈА ЈЕ СВЕ БЛИЖА КОНАЧНОМ РЕШЕЊУ УКРАЈИНСКОГ ПИТАЊА... Још лоших вести за Зеленског

Foto: Tanjug/AP

- Ako ti ljudi nisu samo plaćenici, već profesionalci koji služe u francuskoj vojsci, ovo (njihova likvidacija) pokazuje da je Rusija odlučila da su svi oni koji ratuju u Ukrajini legitimna meta - kaže Riter, komentarišući nedavno saopštenje ruskog Ministarstva odbrane, koje je poručilo da je u Harkovu likvidirano 60 francuskih boraca, dok je više od 20 njih ranjeno.

Riter dodaje i da to što su francuski plaćenici masovno likvidirani na ratištu u Ukrajini signalizira da Rusija planski ostvaruje svoje ciljeve Specijalne vojne operacije.

- Rusija se približava konačnom rešenju ukrajinskog pitanja, potpunom uništenju ukrajinske vojske. To znači da su svi meta: ukrajinska vojska, strani plaćenici i svi pripadnici NATO armija u Ukrajini - zaključuje bivši američki obaveštajac, prenose "RIA Novosti".

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024