"TO JE POTVRDA DA JE RUSIJA U PRAVU: Zaharova o toksičnoj reakciji Sjedinjenih Država

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 01. 2024. u 20:21

TOKSIČNA reakcija Vašingtona na stav Moskve o razgovorima o strateškoj stabilnosti služi kao potvrda da je Rusija u pravu, navela je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ТО ЈЕ ПОТВРДА ДА ЈЕ РУСИЈА У ПРАВУ: Захарова о токсичној реакцији Сједињених Држава

Foto: EPA

Ona je komentarisala kritike Pranaja Vadija, višeg direktora za kontrolu naoružanja, razoružanja i neširenja oružja u Savetu za nacionalnu bezbednost u administraciji predsednika SAD Džozefa Bajdena, preneo je TASS.

- Takva toksična reakcija Vašingtona ponovo potvrđuje da smo u pravu kada čvrsto branimo interese Rusije. Nastavićemo da se čvrsto rukovodimo principijelnim pristupima koje je izneo ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov - poručila je Zaharova u saopštenju.

Vadi je u četvrtak izjavio da bi priroda bezbednosne pretnje koju predstavlja Severna Koreja mogla drastično da se promeni u narednoj deceniji kao rezultat njene saradnje sa Rusijom koja je bez presedana, preneo je Rojters.

- Ono što vidimo između Rusije i Severne Koreje je nivo saradnje u vojnoj sferi bez presedana - rekao je Vadi u vašingtonskom Centru za strateške i međunarodne studije.

 

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE - Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)