"JUGOSLOVENSKA SEKSUALNA ROBINJA": Za regrutovanje devojaka Epstajnu optužena i Slovakinja Nađa Marčinkova

A.V.V.

09. 01. 2024. u 08:46

ZA podvođenje maloletnica Epstajnu i njegovim saradnicima nije bila optužena samo Maksvelova, već i Nađa Marčinkova, rođena Slovakinja i bivša manekenka koja je kasnije postala pilot. Prema otpečaćenim dokumentima, Marčinkova se tokom ispitivanja o Epstajnu i njenoj ulozi 2010. godine pozvala čak 42 puta na Peti amandman američkog ustava koji podrazumeva da se osoba koja odgovara pred zakonom može opredeliti za ćutanje. Njeni branioci su, inače, negirali sve optužbe rekavši da je bila žrtva.

ЈУГОСЛОВЕНСКА СЕКСУАЛНА РОБИЊА: За регрутовање девојака Епстајну оптужена и Словакиња Нађа Марчинкова

Profimedija

Marčinkova je tako izbegla da odgovori na pitanje advokata da li je bila svedok neprikladne seksualne aktivnosti Epstajna sa maloletnicama dok je bio u prisustvu Bila Klintona, te da li poznaje bivšeg šefa SAD i da li je bila u avionu sa njim, kao i da li poznaje Daga Benda, Klintonovg bivšeg savetnika.

Navodi se da je bila Epstajnov česti pratilac na putovanjima "Lolita ekspresom", na teret joj se stavlja da je regrutovala devojke za milijardera, koji ju je navodno zvao, iz nepoznatih razloga, s obzirom na to da je bila Slovakinja, svojom "jugoslovenskom seksualnom robinjom". Američki mediji pišu da su njih dvoje bili jako bliski, kao i da mu je ostala lojalna do njegove smrti 2019, posetivši ga najmanje 90 puta dok je bio u zatvoru na Floridi.

Marčinkova se od curenja informacija sa svojim imenom nije oglašavala, dok "Njujork post" prenosi da je komšiluk nije video danima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO TO DOSAD NISMO ZNALI? Evo čemu služe poslednje rupe za pertle na patikama