LUKAŠENKO IMENOVAO NOVOG MINISTRA I ZABRANIO MU DA LAŽE: Voleo bih da vidim ministarstvo kako radi - nisam to često primećivao

Марија Стевановић
Marija Stevanović

04. 01. 2024. u 20:23

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko imenovao je Jurija Čebotara za novog ministra ekonomije i objasnio mu da nije zadovoljan radom navedenog Ministarstva, prenosi Sputnjik.

ЛУКАШЕНКО ИМЕНОВАО НОВОГ МИНИСТРА И ЗАБРАНИО МУ ДА ЛАЖЕ: Волео бих да видим министарство како ради - нисам то често примећивао

Foto: Profimedia

- Voleo bih da vidim Ministarstvo ekonomije kako radi. Iskreno, tokom prethodne godine nisam to često primećivao. Nisam sasvim zadovoljan radom Ministarstva ekonomije. Ovo nezadovoljstvo pada i na vas. Ali zaista se nadam da će se situacija promeniti - rekao je Lukašenko.

Predsednik je podsetio da bi sledeći izbori u Belorusiji trebalo da budu održani 2025. godine i da će zbog toga 2024. godine Ministarstvu privrede „biti teško“.

- Ne zato što sadašnji predsednik želi da i dalje bude predsednik. Ljudima treba još jednom dokazati da smo ovih godina radili pošteno i iskreno - ako uspemo da ubedimo ljude da nema boljih od nas. Vaše ministarstvo ovde mora da igra značajnu ulogu - rekao je Lukašenko.

Nazvavši 2024. godinu „posebnom“, predsednik Belorusije je upozorio novog ministra da šefu države uvek mora da govori samo istinu.

- Bez ukrašavanja. Pre ili kasnije ću to primetiti. Imam dovoljno uticaja za to. Zato, ni u kom slučaju ne lažite - rekao je Lukašenko, napominjući da sve grane vlasti u zemlji treba da govore iskreno i otvoreno.

BONUS VIDEO:

KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!