USMRTIO CELU PORODICU: Francuska policija uhapsila ubicu

I.S.

27. 12. 2023. u 15:31

FRANCUSKA policija uhapsila je juče ujutru muškarca (33) osumnjičenog da je ubio suprugu (35) i četvoro dece u porodičnom domu u mestu Mo, u departmanu Sen e Marn, severoistočno od Pariza. Osumnjičeni je uhapšen u gradiću Sevran, u departmanu Sen San Deni, a krio se, kako je potvrđeno iz nadležnog tužilaštva, u kući svog oca.

УСМРТИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Француска полиција ухапсила убицу

Foto: Pixabay

Žrtve su žena, poreklom sa Haitija (35) i četvoro dece koja su bila stara deset, sedam, četiri godine i devet meseci. Svi su, kako je preneo pariski "Figaro", ubijeni hladnim oružjem, sa po nekoliko uboda. Tela ubijene dece i žene, bila su po svim sobama, u hodniku, kuhinji, kupatilu. Majka i njene dve najstarije ćerke zadobile su najveći broj uboda nožem, dok su mlađa deca nađena bez rana na telu i najverovatnije zadavljena.

Policiju je alarmirala komšinica koja je, u nedelju uveče, pokušala da kontaktira sa suprugom osumnjičenog, a onda je otkrila tragove krvi na kvaci na vratima stana u kom je izvršen zločin. Francusko tužilaštvo potvrdilo je da je pokrenulo istragu o višestrukom ubistvu i najavilo da će se, povodom ovog slučaja, obratiti javnosti.

Komšije kažu da je majka bila "fina i da je razgovarala sa svima". Jedna žena je za oca posvedočila da je bio miran, ali da "mu nije bilo prijatno u svojoj koži". Rekla je da je žena pričala o depresiji svog muža posle gubitka posla. Komšinica je takođe izjavila da je osumnjičeni bio "na lečenju".

Uhapšeni otac porodice je odranije poznat policiji zbog toga što je 2019. godine nožem napao suprugu, ali proces protiv njega je obustavljen pošto je ustanovljeno da ima smanjenu sposobnost rasuđivanja. Tada je, mesec dana pre rođenja trećeg deteta, napao suprugu nožem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)