PALA JE PALESTINA? Izraelska vojska objavila snimak zauzimanja ključne predstraže u Gazi, tu se Hamas obučavao za napad (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 11. 2023. u 08:16

MANUEL Fabijan, ratni izveštač Tajms of Izrael, objavio je najnoviji snimak Izraelskih odbrambenih snaga (IDF).

ПАЛА ЈЕ ПАЛЕСТИНА? Израелска војска објавила снимак заузимања кључне предстраже у Гази, ту се Хамас обучавао за напад (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ X/MANNIEFABIAN

On je u postu na društvenoj mreži X (bivši Tviter) naveo da je 14. Oklopna rezervna brigada zauzela ključnu predstražu Hamasa u severnom delu Pojasa Gaze.

Navodi se da je ovo uporište palestinskih ekstremista, koje je bilo poznato kao predstraža Palestina, Hamas koristio kao poligon za obuku dok se pripremao za napade na Izrael.

- Iako je ovo bilo maskirano kako obična sala za treninge, teroristi su iz ove predstraže kretali u obavljanje terorističkih aktivnosti - navedeno je u saopštenju IDF.

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!