MISTERIJA NASTRADALOG DETETA POREKLOM IZ SRBIJE: Dečak od 18 meseci nađen povređen na putu, preminuo u bolnici

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

12. 09. 2023. u 15:58

DETE staro svega 18 meseci preminulo je u bolnici u mestu Portogruaro u provinciji Venecija.

МИСТЕРИЈА НАСТРАДАЛОГ ДЕТЕТА ПОРЕКЛОМ ИЗ СРБИЈЕ: Дечак од 18 месеци нађен повређен на путу, преминуо у болници

Foto: Printskrin

Dečaka je juče po podne našla majka, na putu, u blizini kuće, sa teškim povredama glave. Ne čekajući ambulantu, dete je odneto u bolnicu. Međutim, i pored nastojanja lekara da ga reanimiraju, nije mu bilo spasa.

Povreda glave odgovara posledicama saobraćajne nesreće. Otvorena je istraga, tužilac je dao nalog da se uradi autopsija i očekuje se rezultat da bi se shvatila dinamika nesreće i poreklo povrede.

Roditelji dečaka koji se zvao Bilal Kurteši su poreklom iz Srbije i višečlana porodica se nedavno doselila u zaseok Mazolada u Portogruaru.

Nesreća se najverovatnije dogodila kada je neki automobil udario dete na putu, u trenutku kada se nalazilo izvan dvorišta, najverovatnije je izmaklo majčinoj kontroli i izašlo na put.

Počinilac nesreće nije poznat. Prema izjavi bake i ujaka deteta, mališan je „iz zabave“ stavljen na haubu automobila, da bi potom pao i povredio glavu! Policija ih je pozvala da svedoče o događaju, ali za sada se pretpostavlja da je dete pregaženo na putu, jer su povrede definisane kao „smrskana glava“.

BONUS VIDEO - MARAKEŠ NAKON RAZORNOG ZEMLjOTRESA: Više od 2.000 poginulih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!