"RUSIJA ĆE SIGURNO POBEDITI" Kokov: Protivnici zaboravili lekcije iz istorije

Novosti online

10. 09. 2023. u 18:08

RUSIJA je kroz svoju istoriju davala dostojan otpor neprijatelju i izlazila kao pobednik iz svih poteškoća – tako će se dogoditi i ovoga puta, siguran je zamenik sekretara ruskog Saveta bezbednosti Jurij Kokov u intervjuu Rosijskoj gazeti.

РУСИЈА ЋЕ СИГУРНО ПОБЕДИТИ Коков: Противници заборавили лекције из историје

Foto: Profimedia/Ilustracija/Vikipedija

- Naši protivnici su zaboravili lekcije iz istorije i, kao uvek, potcenili čvrstinu Rusije, koja se nikada nije plašila spoljnih neprijatelja, nikome se nije klanjala, uvek je davala dostojan otpor svakoj agresiji i izlazila kao pobednik iz svih iskušenja. Glavni uslov tih pobeda su bile i ostale jedinstvo naših velikih ljudi, kohezija društva, mudrost naših vođa, nepresušna vera u dobrotu i pravdu. Siguran sam da će tako biti i ovog puta - naglasio je Kokov.

Po njegovom mišljenju, čak i neviđeno gomilanje snaga neprijatelja neće sprečiti da se to dogodi.

- Nikada u svetskoj istoriji nije bilo objedinjeno toliko vojno-tehničkih snaga i finansijskih sredstava za vođenje neobjavljenog rata sa jednom državom, toliko sankcija nije primenjeno, toliko savremenog visokopreciznog vojnog naoružanja i naprednih tehnologija, uključujući svemirske tehnologije, nije vođena tako masovna informativno-propagandna kampanja koja uključuje globalne telekomunikacione sisteme - podsetio je zamenik sekretara Saveta bezbednosti.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: JEZIVE SCENE IZ ATINE: Poplavljena metro stanica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom