AUTOMOBIL ZAVRŠIO U MORU, TALASI GA NOSE: Jezivi prizori u Grčkoj nakon snažnog nevremena (VIDEO)

Novosti online

05. 09. 2023. u 13:22

LOŠE vreme "Danijel" napravilo je haos u delovima Grčke, a kako prenose mediji, oluja je odnela automobile u more.

АУТОМОБИЛ ЗАВРШИО У МОРУ, ТАЛАСИ ГА НОСЕ: Језиви призори у Грчкој након снажног невремена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Kako prenosi Prototema, nevreme je stvorilo velike probleme i katastrofu na obalskom frontu Peliona, a posebno u primorskom selu Agios Joanis.

Količina vode koja je pala na tom području je tolika da su odneti čak i automobili koji su bili parkirani na centralnom parkingu.

Neki automobili završili su u moru, kako se vidi na šokantnom snimku na Fejsbuku. Na snimku se vidi jedno razlupano vozilo, dok veliki talasi nose drugi auto.

Potpredsednik Sindikata hotelijera Magnezije Vasilis Karaulanis napisao je na Fejsbuku da je oblast bez struje i telefona, dok je vodostaj u kućama i hotelima premašio 1,5 metar.

- U Agios Joanis Pelionu postoji ozbiljan problem, reke su poplavile i ušle u hotele i nivo vode u njima opasno raste, preko 1,5 metara. Hoteli su puni turista, ogromna je šteta, isključeni su telefoni i struja, molim vas, odmah obavestiti vatrogasnu jedinicu - napisao je on na Fejsbuku.

Da podsetimo, najmanje jedna osoba je poginula u području Volosa, a jedna se vodi kao nestala nakon što kiša ne prestaje da pada satima, preneo je Telegraf.

BONUS VIDEO: MAMA NAJBOLjE ZNA: Dindin džinovska panda brine o svom novorođenom mladunčetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!