NE DIRAJTE MI MAMU: SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio - Američki zločinci, nećete se izvući (VIDEO)

Novosti Onlajn

01. 09. 2023. u 14:33

NAKON što je majka zloglasnog čečenskog lidera stavljena na listu sankcija SAD, Ramzan Kadirov je u najnovijem videu objavljenom na Telegramu uputio direktne pretnje Amerikancima i NATO alijansi.

НЕ ДИРАЈТЕ МИ МАМУ: САД увеле санкције мајци Рамзана Кадирова, чеченски лидер поручио - Амерички злочинци, нећете се извући (ВИДЕО)

Foto: EPA

Video je na Tviteru podelio zamenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko, dodajući video-snimku prevod na engleski.

- Brzo skinite sankcije. Neću vam oprostiti što ste sankcionisali moju majku. Učiniću sve! - navodi se na snimku.

- Ovo nam samo razvezuje ruke. Ako su države za sebe legalizovale takve zločinačke metode, onda nećemo biti ograničeni nikakvim granicama. Gruzija, Ukrajina - sve su to američki projekti na postsovjetskom prostoru, a da ne govorimo o drugim sukobima u svetu, pokrenuti iz fiktivnih razloga. A ako se američki kriminalci izvuku, neće sa Rusijom. 

- Neka uživaju u našim bezbolnim sankcijama. Nastavićemo da lomimo kičmu ukrajinsko-NATO bandama. Možemo ići čak do Elbe, kao što je to jednom učinio Visaitov u ratu protiv nacista. Stejt departmentu je previše udobno da gura ukrajinski narod u smrt i krije se iza mirne demokratije. Neophodno je razbiti ovu američku gadost - rekao je Kadirov. 

BONUS VIDEO: „Timski rad je ključan“ - Ruski vojnici izvode borbene vežbe na poligonima blizu linije fronta

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)