BEZ TRAGA I GLASA SKORO DVA MESECA: Nestala Kamela Lejert-Segura, strahuje se za njenu bezbednost

Tanjug

19. 08. 2023. u 19:58

PRIJATELjI i porodica pevačice, tekstopisca i modela, koautorke hita Kejti Peri "Walking On Air", koja je nestala na Beverli Hilsu, zabrinuti su za njenu bezbednost i strahuju da je možda kidnapovana.

БЕЗ ТРАГА И ГЛАСА СКОРО ДВА МЕСЕЦА: Нестала Камела Лејерт-Сегура, страхује се за њену безбедност

Foto: Printskrin

Lejert-Segura (48) poslednji put je viđena u četvrtak, 29. juna, prema stranici za nestale osobe Ministarstva pravde Kalifornije, preneo je Skaj njuz.

Policajci su obavešteni o njenom nestanku mesec dana nakon što prijatelji i porodica nisu mogli da stupe u kontakt sa njom, navodi "Los Anđeles tajms".

Njen srebrni automobil Ford Fjužen iz 2010. snimljen na CCTV u noći nakon što je poslednji put viđena.

Pretpostavlja se i da je izbačena iz svog stana neposredno pre nego što je nestala, a njen 19-godišnji mačak Moris, takođe, je nestao.

Na GoFundMe stranici koju je postavila njena sestra u Švedskoj navodi se da je porodica izuzetno zabrinuta za njenu bezbednost i da uprkos njihovim naporima, lokalna policija nije uspela da je locira.

Do sada je prikupljeno oko 30.000 kruna, a porodica navodi da će novac biti iskorišćen za davanje nagrade i pokrivanje troškova, uključujući troškove privatnih detektiva.

BONUS VIDEO - RUSIJA: Kalašnjikov predstavio novu verziju jurišne puške AK-19

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)