IZVUČENO TELO DEČAKA IZ DUNAVA: Horor u Beču - Mališana oteo otac, pa napao bivšu ženu čekićem

Novosti online

13. 08. 2023. u 18:10

TELO petogodišnjeg dečaka, kojeg je otac oteo prošle nedelje, pronađeno je u Dunavu kod Beča, javljaju lokalni mediji.

ИЗВУЧЕНО ТЕЛО ДЕЧАКА ИЗ ДУНАВА: Хорор у Бечу - Малишана отео отац, па напао бившу жену чекићем

Foto: Profimedia

Nestanak dečaka prijavljen je prošle sedmice, nakon što ga otac nije vratio majci nakon posete.

Istog dana je, kako pišu mediji, otac dečaka nasrnuo na bivšu ženu čekićem.

Telo mališana izvučeno je iz reke sinoć oko 18 časova, a u ovom trenutku nije poznato koliko dugo je telo bilo u vodi. Obdukcija bi trebalo da otkrije kako je dečak preminuo.

Policija traga za ocem (41) koji nije u svom stanu u Beču, niti se pojavljivao na poslu otkako je prošlog vikenda nestao sa detetom.

Prošlog vikenda je uzeo dete, jer je imao pravo da ga vidi na nekoliko sati. Kada je majka (39) izašla ispred kuće da ih dočeka, on se pojavio bez deteta, sa čekićem u ruci.

Usledila je rasprava, nakon čega je ženi zadao više udaraca po glavi i telu. Tragediju je sprečio komšija, koji je čuo vrisku i izleteo napolje da zaštiti ženu. Za to vreme je muškarac pobegao.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: MAJKA NEMA OD BOLA - Prvi snimci sa mesta gde je stradao dečak u Vranju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!