RAT u Ukrajini – 532. dan. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su sprečili pokušaj Kijeva da napadne dronovima na objekte u Moskovskoj oblasti, sredstva PVO su uništila dva drona.

Komentari (9)

Čika Velja

09.08.2023. 07:54

Jel se to Japan buni što će imati štete zbog Putinove odluke o poreskim olakšicama??? Koliko znam Japan apsolutno učestvuje u sankcijama Rusiji u cilju njenog slabljenja pa i nestanka,i mogu reći da je Japanac isto go*no kao i Amerikanac!!!

Bojsa

09.08.2023. 14:32

Ha, ha, ha, pa ko je od pocetka odredjivao sudbinu Ukrajine, ukljucujuci da je i stvorio? To nikada nije bila ona sama, time nikada nije ni bila suverena drzava!

walter pravicek

09.08.2023. 16:15

POSMATRAJTE IZRAZ LICA ZELENOGA:u očima Zelenog se vidi,da konsumira drogu.I on kao sluga MORA slušati"prijatelje i partnere " Amere te zapadne političare. A njega totalno do nogu DOTUKAO Stoltenberg riječima:AKO Ukrajina pobedi Rusiju,vrata za ulazak u NATO-OTAN su OTVORENA.AKO NE ,VRATA SU ZAKLJUČANA.OVO KAO KOD KUČE:MARŠ VAN MALI PSIČU!

Mapko

09.08.2023. 22:46

"43 хиљаде људи" ubijenih od juna, a pre toga skoro ista brojka ubijenih u Bahmutu, a da ne pricam o 350 000 ubijenih, nestalim i ranjenim. Ova stratosfericna ogromna cifra je uzas, jel ni jedna moderna vojska to ne moze pretrpiti, a da ne pricam da je tvorevina pod imenom "Ukrajina" koja je stvorena od strane bolsevika, je izgubila preko 20 miliona stanovnika zadnje tri decenije. Takav pad demografije je znak da ova drzava je osudjena na propast i na nestanak, ali kako ne bi, kada je najkorumpirana drzava na svetu.