ZELENSKI PRETI ODMAZDOM ZBOG ODESE: "Ovo rusko zlo će izgubiti"

Tanjug

23. 07. 2023. u 15:02

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da će Ukrajina definitivno odgovoriti na ruske napade na Odesu.

ЗЕЛЕНСКИ ПРЕТИ ОДМАЗДОМ ЗБОГ ОДЕСЕ: Ово руско зло ће изгубити

FOTO: AP/Tanjug

Zelenski je naveo na Telegramu da će Ukrajina odgovoriti "ruskim teroristima" na njihove udare na Odesu. On je postavio i fotografiju na kojoj se vide posledice najnovijeg masovnog udara na Odesu.

- Projektili na mirne gradove, stambene zgrade, hram... Ne može biti izgovora za rusko zlo. Kao i uvek, ovo zlo će izgubiti. I definitivno će biti odmazde prema ruskim teroristima za Odesu - napisao je Zelenski.

Prema njegovim rečima, pruža se pomoć svima koji su pogođeni u tom napadu.

Zelenski je rekao da će Ukrajina vratiti mir, a da prethodno mora da pobedi, kako je naveo, rusko zlo, preneo je Ukrinform.

Agencija navodi da je u ruskom napadu na Odesu jutros poginula jedna osoba, a da su najmanje 22 povređene. U napadu je teško oštećen hram Preobraženja Gospodnjeg Ukrajinske pravoslavne crkve, koja je pod jurisdikcijom Moskve, a Rusija je saopštila da je najverovatnije ukrajinska PVO raketa zbog nestručnog rukovanja pala na taj najveći pravoslavni hram u Odesi, prenele su RIA Novosti.

BONUS VIDEO:

STIGLO POJAČANjE ZA RUSKU MORNARICU: Najbolji sistem protivvazdušne odbrane kratkog dometa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)