RAT u Ukrajini 515. dan.

walter pravicek

23.07.2023. 07:42

Sada če Rusi za"pokušaj"bacati kasetne bombe na Odesu.Ili za povratak za one,što su Ukrajinci več izbacivali iz aviona na nedužne civile.Židov če trpjeti posljedice!

Jeti

24.07.2023. 00:14

@walter pravicek - Neće Rusi sigurno bacati kasetne bombe na naseljena mesta, ako ih uopšte i budu bacali. Ne razumeš ti to Slovenac, ne shvataš pravoslavce koji neke gadosti neće nikad uraditi, bez obzira što shvataju da ih je zbog takvog stava sve manje na planeti.

Bojan

23.07.2023. 20:29

Interesuje me da li usrainci veruju u ono što pišu i govore? Ako su poobarali skoro sve rakete, zašto gori odesa? Znači radila protivvazdušna i patriot pogodio crkvu, pa ajd da pripišemo Rusima. Inače patruot je poznat po tome što je veća šteta od njega nego korist.

walter pravicek

24.07.2023. 08:08

Guteraš,sekretar Ujedinjenih Nacija,koji nemilice troši pare svih platiša,kod gospodina pukovnika Putina bio u poseti,te je trebao sesti za najdužim stolom,tako,da bi trebali telefon za komunikaciju.U Moskvi nije dobrodošao.I USUĐUJE napad na Odesu,jer zna,da imaju Ukrajinci izgovore,kako ne mogu izvoziti žitarice u Afriku.ALI KOLIKO SU DOSADA IZVOZILI?Podaci kažu:2,5% od svega što je bilo prevezeno iz Ukrajine.Dakle opet KASNI SA IZJAVAMA,kao obično taj mali čovo Guteraš!!