DIMLJENJE KOŠNICA POŠLO PO ZLU: Šumski požar u Grčkoj, veliki broj vatrogasaca na terenu (VIDEO)

Tanjug

07. 07. 2023. u 09:20

ŠUMSKI požar većih razmera zahvatio je grčko ostrvo Evija, saopštili su danas vatrogasci.

ДИМЉЕЊЕ КОШНИЦА ПОШЛО ПО ЗЛУ: Шумски пожар у Грчкој, велики број ватрогасаца на терену (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/ eviaivima vima

Saopšteno je da je u okviru policijske akcije uhapšen jedan stariji muškarac, kao odgovoran za izazivanje požara iz nehata u šumskom području, tokom izvođenja akcije dimljenja košnica na području sela Milaki.

Na gašenju požara, nedaleko od sela Milaki, u opštini Kimi-Aliveri, a na oko 70 kilometara od Atine angažovana su 82 vatrogasca i 24 vatrogasna vozila.

U gašenju učestvuje i avion, prenosi grčka televizija ANT 1.

U tom području su Fabrika cementa AGET Heraklis i elektrana PPC, ali nisu u opasnosti kao ni naseljeno mesto jer se požar širi na drugu stranu.

- Požar je u punom zamahu, ali za sada, srećom, kuće nisu ugrožene. Međutim, vatra gori na delovima koji su veoma nepristupačni, do kojih vatrogasci ne mogu da dođu. Ostaćemo ovde dok požar ne bude pod kontrolom - rekao je zamenik predsednika opštine Nikos Barakos.

BONUS VIDEO: „NE MOŽEMO VIŠE DA SE BORIMO“: Stotine traktora zajedno sa farmerima blokirali ulice Madrida

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)