IZDAJA JE PUT DO NAJVEĆE TRAGEDIJE, NEĆEMO TO DOZVOLITI: Medvedev o puču "Vagnerovaca" - "Neprijatelj će biti poražen"

Novosti online

24. 06. 2023. u 12:32

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da moskovske vlasti neće dozvoliti raskol i izdaju i da će svako ko to pokuša biti poražen.

ИЗДАЈА ЈЕ ПУТ ДО НАЈВЕЋЕ ТРАГЕДИЈЕ, НЕЋЕМО ТО ДОЗВОЛИТИ: Медведев о пучу Вагнероваца - Непријатељ ће бити поражен

Foto: Profimedia/Ilustracija

Medvedev je objavio na svom Telegram kanalu da je izdaja put do najveće tragedije, univerzalne katastrofe koju vlasti neće dozvoliti, prenosi RIA.

- Raskol i izdaja su put do najveće tragedije, univerzalne katastrofe. Nećemo to dozvoliti. Neprijatelj će biti poražen! Pobeda će biti naša - napisao je Medvedev.

Šef ruske paravojne grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin odbacio je danas optužbe predsednika Vladimira Putina za izdaju, a svoje borce nazvao patriotama.

U audio poruci na svom Telegram kanalu, Prigožin je poručio: "Što se tiče izdaje otadžbine, predsednik je duboko pogrešio. Mi smo patriote. Niko se neće predati na zahtev predsednika. Ne želimo da zemlja nastavi da živi u korupciji i lažima".

On je rekao da se njegovi borci neće predati na zahtev Putina, jer "ne želimo da zemlja živi u korupciji, prevari i birokratiji".

Ruski predsednik Vladimir Putin obećao je u subotu da će braniti zemlju od oružane pobune Prigožina, koju je nazvao "ubodom noža u leđa" Rusiji.

- Svi koji su pripremali pobunu pretrpeće neizbežnu kaznu. Oružane snage i druge vladine agencije dobile su neophodna naređenja - rekao je Putin u televizijskom obraćanju naciji.

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKE PATROLE - Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!