RAT u Ukrajini danas je ušao u 471. dan. Nakon poplava izazvanih rušenjem brane u Novoj Kahovki kod Hersona evakuisano je više od 2000 ljudi. Žestoke borbe vode se u Donjecku, a sudeći po fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, navodno je uništen i prvi "leopard", što je podstaklo spekulacije da je najavljivana ukrajinska kontraofanziva počela.

Komentari (20)

Cuca

09.06.2023. 11:33

@Cucan Cule - Ljudi koji zaboravljaju kakav genocid je napravljen u Sloveniji i Hrvatskoj i koji zaboravljaju 10 godina uništavanja Rusa u ukraijini ne samo fizickog već i jezika, kulture, crkve su ili debili ili su fašisti . Cuco ti sam ako nisi debil prosudi gde ti je mesto.

Čika Velja

09.06.2023. 08:47

Propast ukrajinske ofanzive je evidentan pa će Poljska gurnuta od strane NATO pakta i kao njegov član,biti ugurana u otvoreni sukob! Pošto po teritoriji Rusije već odavno padaju razni projektili i ukrajinska vojska operiše po Rusiji,pretnja Rusiji će biti da ako napadnu teritoriju članice NATO da će to biti povod za otvoreni sukob Istoka i Zapada! Agresivna politika zapadne alijanse ne prestaje,tako da je eskalacija sukoba velikih razmera neminovna!!! Deda Bajden je odlučio da i po cenu nestanka planete,Amerika ide dalje u svom osvajanju sveta!!! Sve ili ništa!!!

walter pravicek

09.06.2023. 09:02

KADA je počela kontra ofenziva,kada Šolc,Makron,Ursula i Stoltenberg nisu dali privole.A i mali amaterski glumac još nije izmanipulirao svih na Svetu.Ali prevara mu više neče uspjeti.On misli trubiti ljudima jedno,a plačenici bi ušli u Rusiju,a Ukrajina pod kišobran NATO,jer se tako več mesecima nude za članstvo.A ZA ČLANARINU PARA NEMA!Tako misle bili bi sigurni po članku 5.NATO .E mali glunac nečeš!!

Laki

09.06.2023. 11:08

Bajden optimističan ! Jedino da nece više padat sa bine ili stepenica ? . U šta sumnjam ! Jadna je to država kad ju ti vodiš . Ti se u stvari i ne pitaš ništa ?

Rade

09.06.2023. 13:20

Ako CNN priznaje da su gubici kijevskog režima ogromni, onda mogu od srca da poručim američkim marionetama - samo hrabro napred u smrt, do poslednjeg!

Dušan

10.06.2023. 05:45

Pričam iz pouzdanih izvora. Bliži se kraj sveta. Nestaće u nukleearnoj apokalipsi! Euforija Rusa o bežaniji je prošla! U Ruskom narodu se nakupio bes! Konačno su Rusi shvatili da od bežanja nema ništa! Nemaju gde! Imaju samo svoju domovinu, koju su gradili i sticali decenijama. Sada su svesni da iz svog stana neće pobeći kod npr mene, rođaka bez posla, bez cvonjka u džepu, i praznog frižidera! Neće moći u "nornalan" WC! Moraće kroz dvorište u "poljski" koji treba popraviti! Navikli su na tuširanje dva puta dnevno i na punu kadu vode. Moraće da se zadovolje 5 minutnim tuširanjem jedanput ili dva puta nedeljno, jer nema kanalizacije, a septička jama se preliva i kada smo u kući samo nas dvoje! Šta će biti kada nas bude šestoro?! Shvatili su da su ovde bajke o platama od 1000, 2000, pa i 3000 evra mesečno! Sada znaju da je sve to laž, i umreće u vom mukom stečenom domu, ali će pre toga u smrt povesti ceo prokleti zapad! Konačno su lupili " cipelom o sto" i rekli: "E sad je bilo dosta, vodimo vas u pakao!"