HOROR SNIMAK IZ FRANCUSKE: Azilant nožem ubadao bebu u kolicima i prolaznike, vaspitačica pokušavala da zaštiti mališana (VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2023. u 13:50

ČETVORO dece i dvoje odraslih su u životnoj opasnosti nakon napada u Ansiju u Francuskoj

ХОРОР СНИМАК ИЗ ФРАНЦУСКЕ: Азилант ножем убадао бебу у колицима и пролазнике, васпитачица покушавала да заштити малишана (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@RadioGenova

- Bio je to trenutak totalnog šoka, trenutak užasa. Ljudi su dolazili ovde na odmor. Nastao je haos - reči su kojima je Britanka Elenor Vinsent opisala šta se dešavalo u Ansiju za Bi-Bi-Si, odmah nakon stravičnog napada na decu.

Sirijski azilant je nožem napao decu koja su bila na jutarnjem izletu sa vaspitačicama u parku pored jezera. On je nožem izbo decu, od kojih su neka bila u kolicima, a potom je tokom bega sa lica mesta napao starijeg čoveka koji se šetao u blizini. Zahvaljujući intervenciji policije, napadač je pogođen u noge i savladan.

Policija tvrdi da je napadač 45-godišnji muškarac koji je tražio status izbeglice, a mediji prenose da je prethodno bio u Švedskoj, gde je već dobio status izbeglice.

Nekoliko trenutaka nakon napada objavljen je i snimak napadača kako beži od građana, ali se naknadno pojavio novi zastrašujući snimak na kome se vidi kako muškarac sa maramom trči po dečjem igralištu sa nožem u ruci. U pozadini se vidi žena kako gura kolica sa detetom i pokušava da pobegne od napadača. Nakon toga, napadač sustiže ženu sa kolicima i napada dete.

Upozoravamo da je snimak izuzetno uznemirujuć.

Osumnjičeni odranije nije poznat policiji. U njegovom dosijeu nema ničega što bi ukazivalo na istoriju nasilja ili povezanost sa islamističkim grupama.

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKE PATROLE - Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NIJE PIĆE: Tomu je UBILA navika o kojoj se malo zna! Roker svirao sa Zdravkovićem, pa otkrio detalje