MEGAN I HARI UMALO NASTRADALI ZBOG PAPARACA? Novi detalji katastrofalne potere

Novosti online

21. 05. 2023. u 09:16

PRINC Hari i Megan Markl pre nekoliko dana doživeli su ozbiljnu jurnjavu sa paparacima u kojoj su mogli da završe kao pokojna princeza Dajana.

МЕГАН И ХАРИ УМАЛО НАСТРАДАЛИ ЗБОГ ПАПАРАЦА? Нови детаљи катастрофалне потере

Foto: Printskrin Youtube/ TRENDING

Naime. Megan Markl je prisustvovala dodeli nagrada "Žene od Vizije" u Njujorku, što je bilo njeno prvo zvanično pojavljivanje nakon nakon krunisanja kralja Čarlsa, koje je propustila.

Vojvotkinja od Saseksa došla je na ceremoniju u društvu supruga princa Harija i majke Dorije Raglend i činilo se da sija kao nikad pre.

Međutim, dan nakon ovog događaja pojavile su se vesti da su Megan i Hari pretrpeli dvočasovnu jurnjavu paparacima.

- Princ Hari, njegova supruga Megan i njena majka bili su umešani u "skoro katastrofalnu" poteru automobila nakon što su ih paparaci pratili više od dva sata - rekao je njihov portparol.

Prema ekspertu za zaštitu, tim za privatno obezbeđenje kraljevske porodice kriv je za haos koji je nastao na ulicama Menhetna 16. maja, jer su njihovi vozači navodno vozili pogrešnom stranom puta i upadali u saobraćaj.

Iako su Hari i Megan tvrdili da su bili upleteni u "nemilosrdnu" dvočasovnu poteru velikom brzinom, fotograf koji je svedočio incidentu podržao je navode insajdera da je njihov bezbednosni tim napravio rizične poteze.

- Išli su na istok 57. ulicom i zaustavili se na crvenom semaforu kod 8. avenije- rekla je anonimna fotograf jednoj novinskoj kući.

- To su dve saobraćajne trake u svakom smeru i oni su izašli na suprotnu stranu puta u nadolazeći saobraćaj. Ali su se zaglavili nasred puta. To je izazvalo apsolutni haos - dodaje izvor.

- Njihov vozač je to učinio katastrofalnim iskustvom - rekao je još jedan paparaco.

Kako prenosi OK!, službenik njujorške policije je apsolutno umanjio značaj ovog iskustva vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

- Ništa se nije dogodilo. To je lažna priča- primetio je jedan od policajaca.

- Ne verujte svemu što pročitate u novinama - rekao je izvor.

(Informer)

BONUS VIDEO: Pošasti postmoderne: Kanadski političari u štiklama vrckaju, sve to snima ministar saobraćaja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!